Klimmuur Haarlem
023 525 9997

Je hebt gekozen voor Aangepast Sporten - Ouder-Kind Les.



Wat leuk dat jullie interesse hebben om bij Klimmuur Haarlem te komen klimmen. Hier volgen nog een aantal belangrijke tips en informatie zodat jullie er helemaal klaar voor zijn.

Volwassenen: Belangrijk dat er per kind dat komt klimmen een volwassenen aanwezig is die fysiek in staat is om te zekeren. Je moet goed ter been zijn, je mag maximaal 15 kilo lichter dan jouw klimmer zijn en je moet een Nederlandse instructie kunnen volgen. Kleding tip: comfortabele kleding en geen hakken.

Kinderen: Onze eerste klim begint gelijk al bij onze trap van 42 treden om het pand te betreden. De kinderen moeten fysiek in staat zijn om hier omhoog te komen aangezien wij geen lift hebben. Verder is het belangrijk dat de kinderen een korte instructie kunnen volgen. Tijdens de kennismaking les zijn wij ook open voor onze vaste klanten, het is belangrijk om hier rekening mee te houden voor kinderen die gevoelig zijn voor veel prikkels en/of geluiden.

Mochten jullie eerst samen willen komen kijken en een eerste indruk willen opdoen dan kunnen jullie ook va ntevoren langs komen om een kijkje te nemen.

Kleding tip: sportieve, comfortabele kleding, een vestje of trui mocht het koud zijn en stevige dichte schoenen.

Prijs: €22,50 per kind. Dit is inclusief de ouder die gaat zekeren, klim materiaal, instructie en het klimmen zelf. Je hoeft alleen te boeken voor degene die gaat klimmen, niet voor de begeleider!

Mochten jullie verder nog vragen hebben neem dan gerust contact op via linda@deklimmuur.nl


Kies een cursus uit de lijst